Taller de generació d’idees per millorar l'accés a l'habitatge

Taller de generació d’idees per millorar l'accés a l'habitatge

Tant si has participat a l’enquesta i el debat anteriors como si no ho has fet, aquest esdeveniment et pot interessar. Es tracta d’un taller presencial que tindrà lloc a Es Mercadal el proper 24 de Novembre. Serà un espai obert a qualsevol persona que ens vulgui ajudar a trobar solucions creatives a la problemàtica de l’habitatge a Menorca. A través de dinàmiques de creativitat i tècniques de disseny de serveis públics, els assistents treballaran per grups amb reptes concrets i presentaran les seves propostes.

El taller estarà dirigit per un moderador i contarà amb la presència de professionals de diferents sectors. La diversitat és un factor determinant a l’hora d’arribar a solucions creatives de qualitat. Per això, siguis estudiant o pagès, jove o jubilat, propietari o llogater, la teva opinió ens interessa. Passa el vermut de dissabte d’una forma diferent.  Comparteix amb els teus veïns piscolabis i idees.

El Consell de Menorca analitzarà totes les propostes. I al Febrer de 2019 presentarem els resultats del procés i els compromisos adquirits per aquesta administració.