Enquesta de percepció sobre l’exclusió residencial a Menorca

En l’inici de la legislatura 2015-19 el nou equip de govern va crear un programa destinat a implantar diverses polítiques d’habitatge per lluitar contra l'exclusió social per raó d’habitatge. La primera acció va ser encarregar a l’OBSAM un Diagnòstic Inicial de l’Exclusió residencial a Menorca a partir de les dades i fonts d’informació existents. Aquest va ser el pas previ per poder elaborar el Pla d’habitatge social de Menorca, un pla d’atenció integral a persones sense llar i en risc d’exclusió residencial per dur a terme en el període 2017-2021. 

Però l’exclusió residencial no és un problema que només afecti a una part de la població, ni una inquietud que només hagi de preocupar a l’administració i a les entitats cíviques. La lluita pel dret fonamental a l’habitatge digne ha de ser una lluita de tots els menorquins i menorquines. I per això des del Consell de Menorca llancen aquest procés participatiu que comportarà: Dues sessions formatives (a Maó i a Ciutadella), un debat digital, un taller presencial per tal d’aprofundir a les propostes fetes online (a Mercadal) i un esdeveniment de retorn on l’administració presentarà els resultats del procés i adquirirà un compromís d’actuació.

El primer pas d’aquest procés és l’enquesta que pots contestar a continuació. La percepció ciutadana de l’exclusió residencial és gairebé tan important com la nostra capacitat per mesurar-la correctament. Per això volem saber quina és la teva visió. Respon a les 3 preguntes i et mantindrem informat dels següents passos.

El autor no ha publicado los resultados
Progreso de la encuesta: 0 / 3
0% Complete
 • 1
  Quin creus que és el factor que més està afectant a la capacitat dels menorquins per accedir a un habitatge digne?
  31
  30% Complete
  24
  30% Complete
  70
  30% Complete
  27
  30% Complete
  11
  30% Complete
  -
  30% Complete
 • 2
  Tenint en compte que el Consell Insular de Menorca té un àmbit competencial limitat, quines de les mesures que està prenent creus que podrien tenir més impacte?
  44
  49 votes
  32
  49 votes
  45
  49 votes
  93
  49 votes
  16
  49 votes
  10
  49 votes
  28
  49 votes
  -
  30% Complete
 • 3
  Moltes vegades, la feina de feta per les organitzacions més pròximes a les persones afectades pot ser més eficient que les mesures presses des de dalt. Quin paper penses que podrien arribar a desenvolupar les més de 40 associacions de veïns dels nostres municipis?
  31
  49 votes
  34
  49 votes
  43
  49 votes
  70
  49 votes
  64
  49 votes
  16
  49 votes
  -
  30% Complete
 • Gracias. Has finalizado la encuesta.